133 sekundžių klipas, kuriuo tviteryje pasidalino Šiaurės Korėja besidominantis žurnalistas ir tyrėjas Martynas Williamsas, išpopuliarėjo akimirksniu.

Įraše matomi Šiaurės Korėjos kariai, dauguma kurių iki pusės nuogi, atliekantys įvairiausius fizinės jėgos ir ištvermės reikalaujančius kovos menų triukus. Kovingai nusiteikę vyrai įvairiausiais būdais skaldo ir trupina betono blokus. Vienas karys betono luitus trupina galva.

Kamera atsisuka ir į Šiaurės Korėjos diktatorių 37 metų Kim Jong Uną, kuris akivaizdžiai mėgaujasi vaizdeliu ir kiekvieną triuką lydi šypsena bei plojimais.

Toliau galima matyti, kaip vieną pusnuogį stipruolį jį supantys kariai bando daužyti lazdomis, bet jos, atsitrenkusios į jo kūną, lūžta tarsi šapeliai.

Įraše taip pat pasirodo ir Kim Jong Uno sesuo, 34 metų Kim Yo Jong, kuri taip pat ploja ir džiaugiasi tuo, ką mato prieš akis.

Baigiamasis triukas – karys sudaužo du stiklinius butelius ir atsigula ant duženų.

Filmuota medžiaga, kurią, anot M. Williamso, antradienį parodė Šiaurės Korėjos valstybė televizija, peržiūrėta daugiau nei milijoną kartų, daugiau nei 10 tūkst. kartų ja buvo pasidalinta.

Tik nemažos dalies tviterio bendruomenės vaizdai nesužavėjo, atkreipiamas dėmesys, jog karo lauke tokie įgūdžiai vargu, ar pravers.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)