Taip su ja pasielgė instituto valgyklos savininkas, praneša indiatimes.com. Rugsėjo 4 dieną dvidešimtmetei pavyko pabėgti iš nelaisvės ir pasiekti savo namus. Kitą dieną 33 metų įtariamajam Satya Prakashui Singhui buvo pateikti kaltinimai, jis suimtas.

Studentė nuo 2012 metų balandžio buvo laikoma skirtinguose namuose Haidarabado apylinkėse, S. Prakashas Singhas ją nuolat prievartavo. Šaltiniai policijoje atskleidė, kad jai netgi teko atlikti abortą.
Įtariamajam pateikti kaltinimai pagal skirtingus straipsnius, įskaitant pagrobimą, neteisėtą įkalinimą, nusikalstamą bauginimą bei seksualinę prievartą. Šiuo metu policijos pareigūnai renka įrodymus prieš kitus kaltinamojo šeimos narius, kuriuos savo pareiškime paminėjo nukentėjusioji. „Ji pasirodys prieš teismą pirmadienį, rugsėjo 23 dieną, kur jos pareiškimas bus protokoluojamas. Šiuo metu byloje vykdomas tyrimas“, - sakė policijos komisaro pavaduotojas Tarunas Joshi.

Pareiškime policijai mergina tvirtino, kad 2012 metų balandžio 3 dieną jai valgykloje buvo duotos vaisių sultys su raminamaisiais vaistais, vėliau ji buvo pagrobta. Baiminantis, kad nusikaltimas gali būti susektas, mergina buvo pervežama iš vienų namų į kitus. Rugsėjo 4 dieną, tuo metu, kai S. Prakashas Singhas miegojo, studentei pavyko pabėgti ir pasiekti namus.

Apie merginos patirtas kančias buvo papasakota internete, tad netrukus miesto žmonės surengė didelę kampaniją. Pirmadienį, rugsėjo 16 dieną, į Haidarabado gatves išėjo įtūžio neslepiantys žmonės, tarp kurių taip pat buvo ir politechnikos instituto studentų. Jie susirinko priešais policijos nuovadą, reikalaudami skubaus bylos nagrinėjimo.

Andra Pradešo valstijos Žmogaus teisių komisija taip pat nurodė ištirti šį incidentą. „Mes nurodėme generaliniam policijos komisarui Dineshui Reddy iki spalio 7 dienos pateikti ataskaitą“, - sakė komisijos atstovas Peri Reddy.