Per kriminalinio pasaulio autoriteto Aslano Usojano, pravarde Senis Hasanas, žmogžudystę atsitiktine auka tapusi M. Bikčurina praėjus trims savaitėms po incidento iš reanimacijos buvo pervežta į paprastą palatą.

Moteris kol kas sunkiai kalba, jos dar nepavyko apklausti ir tyrėjams, tačiau „Life News“ žurnalistai trumpai paklausinėjo padavėją, kaip ji atsidūrė kriminalinį pasaulį sudrebinusio įvykio centre.

„Viskas įvyko atsitiktinai, aš pamačiau, kad privažiavo mašina ir nuėjau atidaryti durų, - sunkiai pasakojo M. Bikčurina. - Nežinojau, kas tai“.

Marijat Bikčurina
Sužeista padavėja tikino nežinojusi, kad turi atvykti Senis Hasanas ir ar iš vis jis tą dieną buvo laukiamas restorane. Vis dėlto moteris prisipažino pažinojusi A. Usojaną, kuris dažnai lankydavosi restorane „Staryj faeton“. Čia jis turėjo savotišką biurą, kur susitikinėdavo su reikalingais žmonėmis. Paklausta, koks buvo žmogus, dėl kurio ji vos nežuvo, M. Bikčiurina atsakė: „Geras“.

N. Sklifosovskio greitosios pagalbos mokslinių tyrimų instituto medikams prireikė lygiai trijų savaičių sunkiai sužeistos pacientės būklei stabilizuoti. Tik įsitikinę, kad moters gyvybei pavojaus nėra, jie ją iš reanimacijos pervedė į paprastą palatą.

Dabar M. Bikčiurinos sveikatos būklė yra vidutinio sunkumo, jos laukia ilgas reabilitacijos laikotarpis. Moters artimieji jai slaugyti pasamdė profesionalią medicinos seselę.