„Mano santykiai su Andrea Giambruno, trukę beveik 10 metų, baigiasi čia, – savo socialinių tinklų paskyrose parašė ji. – Mūsų keliai yra išsiskyrę jau kuris laikas, atėjo metas tai pripažinti.“

Pora augina septynerių metų amžiaus dukterį.

A. Giambruno veda naujienų laidą, kurią transliuoja „Mediaset“, priklausanti žiniasklaidos grupei MFE (MFEB MI), valdomai anapilin iškeliavusio buvusio Italijos premjero ir G. Meloni sąjungininko Silvio Berlusconi palikuonių.

Dvi šios savaitės dienas kitos „Mediaset“ laidos metu buvo parodyta į tiesioginį eterį nepatekusių A. Giambruno vedamų žinių ištraukų, kuriose jis nederamai kalba ir, regis, priekabiauja prie kolegės.

„Kodėl nesutikau tavęs anksčiau?“ – klausia jis.

Antrojoje, daug vulgaresnėje, ištraukoje, parodytoje ketvirtadienį, spalio 19 d., A. Giambruno giriasi meilės romanu ir kolegėms sako, kad galės jam dirbti, jeigu sutiks dalyvauti grupinio sekso akte.

Žurnalistas jau sulaukė daug kritikos rugpjūčio mėnesį už neva auką kaltinančius komentarus po grupinio išprievartavimo incidento.

„Jeigu išeini pašokti, turi teisę prisigerti – dėl to neturėtų kilti jokių nesusipratimų ir problemų, bet jeigu nenori prisigerti ir prarasti nuovokos, galbūt pavyks išvengti ir tam tikrų nemalonumų, susidūrus su netinkama kompanija,“ – savo laidos metu samprotavo A. Giambruno.

Po tos laidos A. Meloni pareiškė, kad jos nereikėtų smerkti už jos partnerio pasakytus žodžius ir kad ateityje neatsakinės į klausimus apie jo elgesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją