„Ne, mes nesame susipažinę su šiomis publikacijomis. Dabar tokių skirtingų „geltonų prasimanymų“ yra daug. Tai nėra priežastis su visu tuo susipažinti“, – žurnalistams ketvirtadienį sakė Kremliaus atstovas.

Vokietijos bulvarinis laikraštis „Bild“ trečiadienį paskelbė, kad praėjusį sekmadienį Ukrainos slaptosios tarnybos bandė nužudyti Rusijos prezidentą V. Putiną.

Sekmadienio popietę iš Ukrainos, kaip teigiama, buvo paleistas dronas UJ-22, kurio veikimo nuotolis siekia iki 800 km. Jis esą gabeno „30 blokų C4 sprogmenų, kurių bendras svoris – 17 kg“.

Taikinys esą buvo netoli Maskvos esantis Rudnevo pramonės parkas, kur galėjo įvykti V. Putino vizitas, tačiau dronas nukrito maždaug 20 km nuo parko. V. Putinas tą dieną ten nesilankė.

Apie tariamą pasikėsinimą į Rusijos prezidento gyvybę rašantis „Bild“ rėmėsi ukrainiečių aktyvistu Jurijumi Romanenka, kuris, kaip teigiama, palaiko glaudžius ryšius su Kyjivo slaptosiomis tarnybomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją