„Maskvos meras Sergejus Sobianinas pamelavo – nieko jų priešlėktuvinė gynyba ten nenumušė. Kilo gaisras Liubercuose, Tomilino elektronikos gamykloje. Ten rusai gaminasi elektroninius sprendimus raketoms“, – pareiškė A. Jusovas.

Kaip skelbia „RBK Ukraina“ ir „Ukrainskaja Pravda“, šią operaciją organizavo Ukrainos gynybos ministerijos žvalgyba. Patys žvalgybos pareigūnai savo indėlio nekomentuoja.

Penktadienį Rusijoje vėl fiksuotos dronų atakos, informuoja stotis „Sky News“.

Maskvos meras S. Sobianinas tvirtino, kad Liubercuose buvo numuštas sostinės link artinęsis bepilotis. Dėl to buvo apribota Vnukovo oro uosto veikla, tačiau vėliau ribojimai buvo atšaukti, skelbė valstybinė naujienų agentūra TASS.

Kitur šalyje du dronai ankstų rytą puolė Kursko srityje esantį Kurčiatovo miestą. Ten, anot vietos gubernatoriaus, buvo apgadinti administraciniai ir gyvenamieji pastatai.

Pastaruoju metu Rusijoje dronų atakos stebimos dažnai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją