Netikėtą kalbą V. Nebenzia pasakė gruodžio 6 d., praneša dialog.ua.

Kremliaus valdininkas pareiškė, kad vadinamosios „specialiosios operacijos“ tikslas „vienaip ar kitaip“ bus pasiektas, bei pagrasino karu.

„Jeigu šio tikslo nepavyks pasiekti taikiu būdu.... vadinasi, jis bus pasiektas kariniu“, – sakė V. Nebenzia. Anot nuolatinio atstovo, tikslas yra toks: paversti Ukrainą „draugiška kaimynine valstybe, nekeliančia grėsmės Rusijai“.

Pakalbėjęs Rusijos nuolatinis atstovas JT staiga paliko iš posėdžių salę, kad nereikėtų klausytis Ukrainos nuolatinio atstovo JT Serhijaus Kislicos atsakymo.

S. Kislica tviteryje vėliau juokavo, kad Rusija jau paliko Chersoną, tad nieko nuostabaus, kad jos atstovas pasišalino iš posėdžio.

„Nebenzia nurodė, kad neturi jėgų skaityti mano žinučių tviteryje ir klausytis mano kalbų, ir pasišalino iš JT Saugumo Tarybos posėdžio. Ką galiu pasakyti? Jeigu trauktis, tai trauktis! Palikote Chersoną, palikite ir Saugumo Tarybą, Nebenzia!“ – parašė S. Kislica.

V. Nebenzios perliukas apie „tikslų pasiekimą kariniu būdu“ sukėlė pajuokos bangą, štai kaip šaiposi internautai:

„Kas dabar bus? Ir pajėgas į Ukrainą įves?“

„Ir ką jie padarys? Užpuls Ukrainą?“

„Tai kuris dabar klounas?“

„Nebenzia kažką supainiojo ir pasakė metų senumo kalbą? Nebenzia, atsibusk“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)