31 metų londonietė Jessica Davies sakė, kad baldais užstūmė savo viešbučio Agroje numerio duris, kad pas ją negalėtų įsibrauti du vyrai.

"Laikiau savo raktą spynoje ir jutau, kad jie jį suka iš kitos pusės", - sakė ji BBC.

J.Davies, kuri yra burnos higienistė, šokdama iš balkono susižeidė abi kojas, bet sako, kad priešingu atveju galėjo būti daug blogiau.

Trečiadienį to viešbučio vadybininkas ir dar vienas darbuotojas teisme buvo apkaltinti priekabiavimu prie J.Davies, o jų advokatas sakė, kad jie kaltinimus neigia.

J.Davies tvirtino norinti papasakoti apie savo išgyvenimus, "nes dėl lytinės prievartos gėdos daug žmonių bijo prabilti".

Ji sako taip pat "pasibjaurėjusi", kad kiti viešbučio gyventojai jai nepadėjo.

Incidentas įvyko vos kelios dienos po to, kai Indijos centriniame regione esančioje Madhja Pradešo valstijoje keli kaimiečiai, kaip teigiama, išžagino dviračiais su vyru keliavusią šveicarę.

J.Davies, kuri jau grįžo į Didžiąją Britaniją, BBC pasakojo, kad jos kankynė prasidėjo "netikėtu" beldimu į duris 3 val. 45 min. ryto.

Ji neigė viešbučio vadybininko advokato tvirtinimus, kad prašė ją pažadinti, ir sakė, jog nustatė telefono žadintuvą pusei penkių ryto, kad taksi nuvažiuotų į traukinių stotį ir įsėstų į Džaipuro traukinį.

Pasak jos, ji vis dar vilkėjo pižamą, kai atidarė duris ir pamatė viešbučio vadybininką, kuris paklausęs, ar ji norinti nusimaudyti po dušu, ir pasiūlęs masažą. "Jis man rodė tą su savimi atsineštą aliejų", - pasakojo moteris.

Kai jis atsisakė eiti šalin, ji kambaryje baldais užbarikadavo duris. Tada valandą ir 15 minučių ji "spardė duris ir šaukė, vildamasi, kad kas nors padės".

"Geruoju ar piktuoju tas žmogus ar žmonės būtų patekę į mano kambarį. Esu 100-u proc. tikra. O išėjimas buvo tik vienas - šokti iš antro aukšto", - pasakojo J.Davies.

Nušokusi ji išgirdo šaukimą, bet "nesižvalgė atgal ir tiesiog bėgo", dėl adrenalino antplūdžio beveik nepastebėjusi, kad susižeidė.

Pro šalį važiavusio rikšos ji paprašė nuvežti ją į policijos nuovadą, kur jis kelias valandas buvo su ja ir jai vertėjavo.

"Jis buvo nuostabus", - sakė ji, bet pridūrė: "Nežinau jo vardo ir nežinau, kaip jam atsidėkoti".

Ji taip pat gyrė Agros policiją.

J.Davies tvirtino, kad išgirdusi apie kelis pastarojo meto atvejus, "elgėsi labai atsargiai ir vilkėjo deramus drabužius".

Ji sakė, kad incidentas neatgrasė jos nuo grįžimo į Indiją, bet ji "niekada nebekeliaus viena".

Viešbučio vadybininko Sachino Chauhano advokatas Prakashas Narayanas Sharma AFP sakė, kad jo klientas yra šmeižiamas ir kad J.Davies savo istoriją išgalvojo.

Jis taip pat tvirtino, kad Delio turizmo pareigūnai rezga sąmokslą norėdami pakenkti Agros, kur yra garsusis Tadž Mahal mauzoliejus, įvaizdžiui.