„Keturios sparnuotosios raketos Kh-101/Kh-555 buvo paleistos iš keturių strateginių bombonešių Tu-95ms iš Kaspijos jūros. Viena iš raketų buvo perimta, o likusios pataikė į pramoninius objektus Dniepropetrovsko srityje. Vietos karinės administracijos praneš apie išpuolio pasekmes“, – sakoma pranešime.

Priešas iš šiaurės ir pietų krypčių paleido Irane pagamintus bepiločius orlaivius „Shahed“. Karinių oro pajėgos sunaikino visus 20 atakuojančių bepiločių orlaivių, esančių Pietų ir Rytų oro pajėgų vadovybės atsakomybės zonose.

Oro pajėgos pridūrė, kad buvo sunaikintas ir operatyvinio-taktinio lygio priešo UAV, vykdęs oro žvalgybą rytų kryptimi.

Kaip pranešama, praėjusią naktį daugumoje Ukrainos regionų suveikė oro antskrydžių sirenos.

Rusijos pajėgos per naktį atakavo Odesą su 13 bepiločių orlaivių „Shahed“, visus priešo bepiločius orlaivius sunaikino Ukrainos oro gynyba.
Tai per „Telegram“ parašė Odesos regioninės karinės administracijos atstovas Serhijus Bračukas, praneša „Ukrinform“.

„Odesos sritis. Preliminariais duomenimis: 13 šahedų užpuolė Odesos sritį. Visus juos sunaikino oro gynybos pajėgos“, – rašė Bračukas.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją