Banglentininkų šeimos atpažino palaikus, sakė valstijos gubernatorė Marina del Pilar. Meksikos užsienio reikalų ministerija pareiškė užuojautą aukų artimiesiems.

Sulaikyti trys įtariamieji.

Australai broliai ir amerikietis, kuriems, anot žiniasklaidos, buvo nuo 30 iki 33 metų, atvyko į Meksikos šiaurės vakarus plaukioti banglentėmis. Paskutinį kartą jie buvo pastebėti balandžio 27 d. į pietus nuo Ensenados Ramiojo vandenyno pakrantėje. Šis miestas yra netoli JAV sienos.

Žemutinės Kalifornijos generalinės prokurorės Marijos Elenos Andradės teigimu, tyrėjai mano, kad nusikaltėliai užklupo turistus, šiems ilsintis palapinėse nuošalioje vietoje. Spėjama, kad banglentininkai galimai gynėsi nuo mėginimų apiplėšti jų visureigį ir buvo nušauti šūviais į galvą.

Automobilis rastas sudegęs. Iš šulinio ištrauktas ir ketvirtas kūnas, tačiau šis asmuo su nusikaltimu tikriausiai nesusijęs.

Dešimtys banglentininkų sekmadienį Ensenadoje reikalavo didesnio saugumo.

Žemutinės Kalifornijos paplūdimiai Meksikoje garsėja savo grožiu ir yra mėgstami banglentininkų. Kartu regionas šalies šiaurėje yra vienas tų, kurie ypač paveikti su narkotikai susijusio nusikalstamumo.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją