„Priešiškos šalys nedrįsta pripažinti, kad jų „pragariškos“ sankcijos apgailėtinai žlugo. Neveikia. Didžiąją daugumą pramonės gaminių ir vartojimo prekių pakeitė mūsų gaminiai, rusiški, o tai, ko trūko – azijietiški prekės ženklai. Paralelinis importas taip pat funkcionuoja, iš jo gauname tuos pačius vakarietiškus prekės ženklus, o jų savininkai negauna nieko. Taigi viskas yra kaip visada: amerikiečiai uždirba iš pažemintos Europos. Palaužta Europa kenčia ir netenka pinigų. Tuo pat metu net TVF šiais metais prognozuoja Rusijai ekonomikos augimą“, – „Telegram“ kanale rašė jis.

Toliau D. Medvedevas pareiškė, kad Rusija ir toliau naudosis Vakarų intelektine nuosavybe „be jokių licencijų ir autorinių honorarų... pradedant filmais ir baigiant pramonine programine įranga“.

Tuomet jis pagyrė pirataujančius programišius, padedančius neteisėtai naudotis programine įranga.

„Dėkoju tiems, kurie sukūrė įvairias programas, skirtas nelicencijuotam naudojimuisi jų brangiais intelektiniais produktais“, – parašė jis, savo žinutę papildydamas besijuokiančio trolio jausmaženkliu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)