Tačiau Gloria C. Mackenzie iš Zefirhilso, kur gegužės 18 dieną pirko laimingą bilietą, pasirinko  vienkartinę išmoką vietoj 30 kasmečių išmokų – tik kiek daugiau nei 370 mln. dolerių (962 mln. litų), teigė Floridos loterijos pareigūnai. Anot jų, sumokėjus 25 proc. federalinio pajamų mokesčio, senolei atiteks apie 270 mln. JAV dolerių (702 mln. litų), praneša naujienų agentūra AP.

Ji nekalbėjo su žurnalistais, susirinkusiais prie loterijos organizatorių būstinės, ir lydima sūnaus Scotto Mackenzie bei draugų, skubiai išvažiavo sidabrinės spalvos automobiliu „Ford Focus“ . Su ja buvo ir du advokatai, išvykę atskiru automobiliu.

G. C. MacKenzie laimingąjį bilietą pirko prekybos centre „Publix“ Zefirhilso miestelyje, esančiame už 48 km į šiaurės rytus nuo Tampos ir turinčiame apie 13 300 gyventojų. Jis garsėja į butelius pilstomu šaltinio vandeniu, kuriam suteiktas miestelio pavadinimas, o nuo šiol jį garsins ir viena didžiausių visų laikų loterijos laimėtojų.

Loterijos organizatorių paskelbtame pranešime spaudai senolė teigė, kad laimingąjį bilietą įsigijo po to, kai kitas pirkėjas „maloniai leido jai pirmai išsirinkti loterijos bilietą“.

G. C. Mackenzie žaidė loterijoje, kurioje skaičius atsitiktinai išrenka loterijos kompiuteriai. Ji teigė, kad tam pačiam žaidimui buvo įsigijusi dar keturis kitus bilietus.

„Mes džiaugiamės, kad buvome apdovanoti Floridos loterijos „Powerball“ aukso puodo laimėjimu. Vertiname visuomenės, Floridos valstijos ir loterijos organizatorių susidomėjimą. Tikimės, kad visi suteiks mums progą išsaugoti privatumą mūsų šeimos labui“, - rašoma laimėtojos pranešime.