Pirmą kartą šis tekstas Delfi portale publikuotas 2020 08 30.

Prieš Baltarusijos prezidento rinkimus ir jau po jų įsisiubavus protestams dėl suklastotų rezultatų žiniasklaidoje pasirodė ne viena publikacija apie tai, kokios moterys supa autoritarinį šalies vadovą. Visose publikacijose pabrėžiama – A. Lukašenka turi savo tipažą, jo aplinkoje – gražios jaunos merginos.

Viskas painu: oficiali žmona gyvena ne Minske, jauniausiojo sūnaus Nikolajaus, kuris visai neseniai buvo užfiksuotas su pilna karine ekipuote, motina neprisipažįsta, kad yra jo motina. O kur dar ištisas sąrašas grožio konkursų dalyvių.

Kaip rašo „proekt.media“, Baltarusija tikriausiai yra vienintelė Europos valstybė, kurioje jau beveik 25 metus egzistuoja valstybinė modelių agentūra „Nacionalinė grožio mokykla“. Įsakymą apie jos įsteigimą dar 1996 m. pasirašė jaunas prezidentas A. Lukašenka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją