Kaip informuoja DELFI.lv, latvių sirgalių tribūnoje šalia vėliavos su užrašu „Sarauj, Latvija!“ pastebėta ir Latvijos vėliavos spalvų vėliava su herbu. Ant baltos linijos buvo užrašyta BU (veikiausiai judėjimo „Barons Ultras“ santrumpa), o ant raudonų juostų – skaičiai „14“ ir „88“. Tarp neonacių šie skaičiai puikiai žinomi.

14/88 – slaptas neonacių ir kitų dešiniųjų radikalų pasisveikinimas.

„14“ susijęs su JAV baltųjų nacionalistų ideologo, lyderio Davido Lane‘o fraze iš 14-os žodžių: „We must secure the existence of our people and a future for White children“ („Mes privalome užtikrinti mūsų žmonių gyvavimą ir užtikrinti mūsų baltųjų vaikų ateitį.“).

Na o „88“ – koduotas pasveikinimas „Heil Hitler“. Apie tai rašoma ir D. Lane‘o esė „14/88“.

Dar neaišku, ar Latvijos futbolo federacijai (LFF) bus taikomos sankcijos už latvių sirgalių veiksmus. LFF atstovas spaudai Viktoras Sopyrinas nekomentavo įvykio, nes federacija neturėjo informacijos apie nacistinių vėliavų demonstravimą tribūnoje.\

FIFA ir UEFA jau kelerius metus aktyviai kovoja su bet kokiomis rasizmo ir ekstremizmo apraiškomis per futbolo varžybas, tiek aikštėje, tiek tribūnose. Latvija nė karto nebuvo gavusi baudų už incidentus, susijusius su ekstremizmu.