Policijos pareigūnų teigimu, nukentėjusiųjų nėra, nes aršiai nusiteikusius jaunuolius pareigūnai greitai nuramino, skelbia newsru.com.

Vienas iš vietos gyventojų, savo akimis matęs savaitgalio įvykius, savo tinklaraštyje skelbia, jog muštynės prasidėjo Dagestano kovos menų klubo nariui pradėjus grasinti teisėjams – sportininkas esą žadėjo „juos prisiminti“ ir pradėjo įžeidinėti vietos sportininkus.

Už įžeidimą Krasnodaro sportininkai sporto šventės svečiui trenkė į galvą. Kaip teigia tinklaraštininkas, susirėmimas buvo tikrai žiaurus: po salę skraidė sunkios kėdės. Galiausiai dvi dienas trukusį kovos menų čempionatą dėl incidento teko nutraukti sportininkams kovojant dėl trečiosios vietos.

Čempionato organizatoriai paaiškino, jog konfliktas įsižiebė po vienos finalo dvikovos – sportininkų jėgos buvo lygios, tad laimėtojas paaiškėjo tik suskaičiavus surinktus taškus. Pralaimėtoju paskelbto sportininko palaikymo komandai toks teisėjų sprendimas nepatiko – gerbėjai pradėjo atvirai reikšti nepasitenkinimą.

Čempionato organizacinio komiteto atstovas Denisas Lobancevas sakė, kad jaunimas buvo nusiteikęs labai agresyviai, apakintas emocijų, tačiau po keliasdešimties sekundžių įtampa nuslūgo. Anot organizatorių, kraujas pralietas nebuvo: „Kažkam ringe buvo sumušta nosis – tiek to kraujo ir tebuvo“.

„Niekas nieko neužmušė ir nepapjovė. Dėl viso pikto buvo iškviesta policija ir specialiosios pajėgos, tačiau, kai jie atvyko, viskas jau buvo nurimę“, - patikino D. Lobancevas. Čempionato nugalėtojas paaiškėjo tik išskyrus mušeikas.