UNIAN patikslino, kad dėl raketų atakų Kijeve yra aukų, tačiau kol kas nežinoma, kiek jų, sakė Valstybinės pagalbos tarnybos atstovė Svetlana Vodolaga.

Ji patikslino, kad smūgis buvo pirmuosiuose pastato aukštuose, o viršuje yra žmonių.

CNN praneša, kad sprogimai Kyjive nugriaudėjo netrukus po to, kai Ukrainos sostinėje baigėsi prezidento Volodymyro Zelenskio ir JT generalinio sekretoriaus Antonio Guterreso derybos.

„Priešas apšaudė Kijevą. Ševčenkovskio rajone buvo du smūgiai. Įvykio vietoje dirba visos tarnybos. Informacija apie aukas tikslinama“, – sakė Kijevo meras Vitalijus Klyčko.

Ukrainos prezidento patarėjas Michailas Podoliakas tviteryje pakomentavo sprogimus Kijeve: „Raketos atakos Kijevo centre per oficialų Antonio Guterreso vizitą. Dieną prieš tai jis sėdėjo prie ilgo stalo Kremliuje, o šiandien virš jo galvos – sprogimai. Atvirukas iš Maskvos? Priminkite, kodėl Rusijos Federacija vis dar užima vietą JT Saugumo Taryboje?“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją