Filmuotoje medžiagoje V. Putinas keletą sekundžių sutrikęs žiūri į kairės rankos riešą, tarsi norėdamas pažiūrėti į laikrodį, tačiau jo laikrodis yra ant kitos – dešinės – rankos.

Po akimirkos V. Putinas jau tarsi apsimeta, kad nieko neįvyko – neva jis tik žiūrėjo į rankogalius.

Išplitus šiam vaizdo įrašui internautai vėl ėmė aptarinėti teorijas, esą V. Putinas turi antrininkų, kurie prireikus jį pakeičia.

„Putinas pamiršo, kad nešioja laikrodį ant dešinės rankos. O gal tai ne Putinas? Kas vyksta?“ – socialiniame tinkle X klausė Ukrainos vidaus reikalų ministro patarėjas Antonas Geraščenka, pasidalinęs videoklipu, kuriame V. Putinas užfiksuotas antradienį Rusijos strateginės plėtros ir nacionalinių projektų tarybos posėdyje.

Kalbas apie V. Putino antrininkus jau anksčiau yra komentavęs ir Kremlius. „Jokiuose bunkeriuose jis niekada nesėdėjo, tai melas. Tikriausiai girdėjote, kad V. Putinas turi daug antrininkų, kurie dirba už jį, kai jis sėdi bunkeryje. Tai dar vienas melas. Matote, kokį prezidentą turime. Jis toks, koks ir buvo – megaaktyvus, sunkiai patys spėjame paskui jį“, – teigė Kremliaus atstovas Dmitrijus Peskovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)