Kyjivo Nepriklausomybės aikštėje (Maidane) kelios dešimtys žmonių reikalauja grąžinti į pareigas atleistą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadą Valerijų Zalužną, praneša „Ukrinform“. Protestuotojai gieda Ukrainos himną ir laiko plakatus su užrašais „Grąžinkite Zalužną“.

Šeštadienį per Rusijos dronų ataką Charkivo mieste Rytų Ukrainoje žuvo septyni žmonės, įskaitant tris vaikus, pranešė srities gubernatorius Olegas Synegubovas

„Deja, okupantų atakų prieš Charkivą aukų padaugėjo iki septynių, – socialiniame tinkle „Telegram“ teigė O. Synegubovas. – Tarp jų yra trys vaikai: 7, 4 metų ir maždaug 6 mėnesių kūdikis.“

Ukrainos pareigūnai šeštadienį pranešė, kad per Rusijos dronų ataką rytiniame Charkivo mieste buvo smogta į degalinę. Kaip teigiama, aplinkiniai namai buvo aptaškyti degančiais degalais. Žuvo mažiausiai vienas žmogus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją