Karo studijų instituto (ISW) duomenimis, rugsėjo 26 d. paskelbtoje nufilmuotoje medžiagoje matyti, kaip Rusijos dronas smogė Ukrainos pėstininkams apkasuose į vakarus nuo Verbovojaus.

Rugsėjo 26 d. buvo pranešama, kad mažiausiai keturios Ukrainos kuopos, turinčios didelį kiekį šarvuočių, po didžiulės artilerijos ugnies įsiveržė į Rusijos pozicijas Robotynės–Verbovojaus linijoje.

Rusijos karinė vadovybė Maskvoje atšaukė planus perdislokuoti Rusijos 106-ąją oro desantininkų diviziją į Robotynės rajoną, kad sustiprintų 7-osios ir 76-osios divizijų dalinius.

Kaip pažymi ISW, situacija prie Verbovojaus lieka neaiški, nes žinomi Rusijos kariuomenės tinklaraštininkai pastebimai vis mažiau detalizuoja Rusijos veiklą šioje fronto linijoje ir nepraneša naujienų apie Rusijos nesėkmes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją