Incidentas įvyko ketvirtadienį apie 13.30 val. netoli pradinės mokyklos „Gaelscoil Choláiste Mhuire“, esančios Parnellio aikštės rytuose, triukšmingoje Airijos sostinės dalyje.

Į ligoninę buvo nuvežti trys maži vaikai, vyras ir moteris, vienas iš vaikų, mergaitė, ir moteris patyrė sunkių sužalojimų, pranešė RTE.

Policija sulaikė įtariamąjį ir, kaip spėjama, atėmė didelį peilį.

„Esu giliai sukrėsta siaubingo išpuolio prieš tris nekaltus vaikus ir moterį šiandien Dubline“, – sakoma teisingumo ministrės Helen McEntee pareiškime. „Visos mūsų mintys šiuo itin sunkiu laikotarpiu yra su nukentėjusiaisiais, ypač su vaikais, jų tėvais ir šeimomis.“

Pasak jos, policija laikosi konkrečios tyrimo krypties ir šiuo metu neieško jokio kito asmens. „Šis išpuolis sukrėtė mus visus, ir neabejoju, kad atsakingas asmuo bus patrauktas atsakomybėn. Tačiau dabar mano mintys yra su nekaltais vaikais ir moterimi, kurie buvo užpulti, jų šeimomis ir tais, kurie šiuo metu jais rūpinasi.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją