„Šiuo metu lėktuvas Embraer ERJ-135BJ Legacy 650, kurio registracijos numeris RA-02748, skrenda į Baku. Lėktuvas pakilo 15.24 iš Maskvos Vnukovo oro uosto ir patraukė į pietus“, – sakoma grupės pranešime.

Kaip rašo „Belaruskij Hajun“, šis lėktuvas taip pat siejamas su J. Prigožino struktūromis, tačiau skirtingai nei kiti, į Baltarusiją niekada neskrido.


Vakar Rusijos Tverės srityje sudužo kitas lėktuvas „Embraer“, kuriuo galėjo skristi privačios karinės bendrovės „Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas.

Apie tai, kad J. Prigožinas buvo keleivių sąraše, paskelbė Rusijos civilinės aviacijos tarnyba.

BBC naujienų tarnybos rusų kalba korespondentas Andrejus Zacharovas teigė, kad „Wagner“ vadovas J. Prigožinas trečiadienį grįžinėjo iš Afrikos į Rusiją. Korespondento šaltiniai sakė, kad įvyktų tikras stebuklas, jeigu paaiškėtų, kad J. Prigožinas skrido kitu lėktuvu.

Sudužusiu „Embraer“ lėktuvu iš Maskvos į Sankt Peterburgą iš viso skrido 7 keleiviai ir 3 įgulos nariai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)