Hamas“ kontroliuojama Sveikatos ministerija pranešime teigė, kad medicinos įstaigoje vis dar yra 120 sužeistųjų, taip pat nenurodytas skaičius neišnešiotų kūdikių. Prieš tai „Hamas“ sveikatos pareigūnai nurodė AFP, kad negalima perkelti „450 sužeistųjų ir lėtinėmis ligomis sergančių pacientų“, kurie liko ligoninėje kartu su juos prižiūrinčiu medicinos personalu.

Tuo metu „Hamas“ valdomo Gazos Ruožo Sveikatos apsaugos ministerijos pareigūnas sakė, kad šeštadienį per du Izraelio smūgius Džabalijos pabėgėlių stovyklai žuvo daugiau nei 80 žmonių.

O Vokietijos kancleris Olafas Scholzas šeštadienį Izraelio premjerui Benjaminui Netanyahu sakė, kad „skubiai reikia“ palengvinti humanitarinę krizę Gazoje, kur Izraelio pajėgos pažadėjo sunaikinti kovotojų grupuotę „Hamas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)