T. Arnoldas papasakojo, kad 66 metų A. Schwarzeneggeris, prieš trejus metus pasukęs skirtingais keliais su savo žmona Maria Shriver, tačiau taip ir nepasirašęs skyrybų dokumentų, dabar artimų santykių su niekuo nepalaiko. Tačiau bičiulis patikino, jog tai tikrai nereiškia, kad aktorius skendi vienatvėje.

„Arnoldas stengiasi gyventi karališkai. Jam būdingas nepasotinamas lytinis potraukis, pas jį nuolat atvažiuoja moterys, pasirengusios jį patenkinti“.

Ir kaip teigia T. Arnoldas, tų merginų ne viena ir ne dvi, o visas haremas. Kadangi A. Schwarzeneggeris įsitikinęs, kad jo „poreikių tenkinimas garantuoja gerą fizinę formą“, todėl yra linkęs užsiimti kūniškais malonumais ne rečiau kaip penkis kartus per dieną.

Bičiulis taip pat tvirtina, kad estetiniam malonumui sukurti garsusis aktorius apsupo save gerai treniruotais jaunais žmonėmis, vaikštinėjančiais po jo vilos pievelę.

„Vaikinai vaikšto vien su apatiniais. Pakankamai keistas vaizdas“, - pažymėjo T. Arnoldas.

Nereikia pamiršti, kad T. Arnoldas yra komedijos žanro aktorius, garsėjantis gebėjimu sutirštinti spalvas. Vis dėlto, žiniasklaida jo pasisakymams apie A. Schwarzeneggerio gyvenimo būdą skyrė nemenką dėmesį, mat jis iš tiesų yra vienas artimiausių garsiojo aktoriaus draugų.

2011 metais A. Schwarzeneggeris po ketvirtį amžiaus trukusios santuokos nutraukė santykius su savo žmona – garsia televizijos laidų vedėja ir JAV prezidento Johno F. Kennedy giminaite M. Shriver.

Šeima subyrėjo kilus skandalui dėl aktoriaus meilės ryšių su tarnaite. Kaip paaiškėjo, maždaug prieš 16 metų aktorius turėjo neilgalaikius santykius su Mildred Patricia Baena, jų metu buvo pradėtas berniukas, pavadintas Josephu. M. Shriver nesugebėjo atleisti vyrui neištikimybės, todėl pasiėmusi daiktus ir keturis bendrus vaikus išsikėlė iš Brentvude esančių šeimos namų. Įdomu tai, kad skyrybų pareiškimą M. Shriver pateikė vos tik palikusi namus, tačiau iki šiol oficialiai poros santuoka nėra nutraukta.