„Teroristinį išpuolį suplanavo Ukrainos saugumo tarnybos, padedant agentams, dirbantiems su vadinamuoju Kovos su korupcija fondu“, – pareiškė Rusijos kovos su terorizmu komitetas, turėdamas omenyje A. Navalno organizaciją.

Aleksejaus Navalno bendražygis, fondo direktorius Ivanas Ždanovas teigia, kad tokio Nacionalinio antiteroristinio komiteto pareiškimo ir reikėjo tikėtis.

„Sprendžiant iš pasirodžiusių pranešimų buvo aišku, kad kaltę suvers Kovos su korupcija fondui, – savo „Telegram“ kanale parašė I. Ždanovas. – Ir štai gana idiotiška situacija. Neigti, kad išpuolį surengėme mes – idiotizmas. Akivaizdu, kad mes tokiais dalykais neužsiimame. Neneigti irgi negerai – dar ims kas nors ir pagalvos, kad tikrai mes?“

„Priminsiu, kad Kovos su korupcija fondui iškeltoje vienoje didelėje byloje jau nurodytas straipsnis dėl kurstymo imtis teroristinės veiklos (Rusijos Federacijos baudžiamojo kodekso 205(2) straipsnis). Mus seniai kaltina terorizmu, – pridūrė jis. – Ir artimoje ateityje A. Navalnas bus teisiamas. Akivaizdu, kad jie planuoja jam skirti maksimalią laisvės atėmimo bausmę, o šiam sumanymui terorizmas labai parankus.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją