Kaip rašo „The Guardian“, D. Trumpas pacitavo įrašą, kurį jam siuntė Lowrence‘as Goodsteinas, socialinio tinklo „Twitter“ vartotojas iš Masačusetso, pavadinęs jo dukterį Ivanką „moterimi su tikru charakteriu ir kokybe“.

Tiesa, per klaidą jis nuotrauką susiejo su raktažodžiu @Ivanka, o ne @IvankaTrump. Kadangi L. Goodsteinas turi vos 160 sekėjų, kažin ar ši klaida būtų bent kiek svarbi, jei tik į šią istoriją nebūtų įtrauktas ir D. Trumpas, kurio sekėjų būrys siekia net 20,1 mln.

Taigi D. Trumpo reakcija į nuotrauką nukeliavo į Jungtinėje Karalystėje (JK) gyvenančios valstybės tarnautojos Ivankos Majic paskyrą, kurią seka vos daugiau nei 2800 interneto vartotojų.

„Ivanka Majic iš Braitono, Anglijos, yra nuostabi moteris. Jūs esate teisus.“ – į D. Trumpo ir L. Goodsteino komentarus atsakė Markas Pygasas, rašantis „Distractify“. „Ji turbūt šiuo metu bando miegoti, o jos telefonas nerimsta“, - pridūrė jis.

D. Trumpas šio įrašo nepašalino ir nepripažino suklydęs, o L. Goodsteinas savo paskyros statusą pakeitė į privatų. Šiuo įrašu pasidalinta 2800 kartų, komentarų skaičius viršija 4600, daugumoje kurių minima niekuo dėta I. Majic. Šios moters profilis socialiniame tinkle liudija, kad ji toli gražu nėra aktyvi internetinės bendruomenės dalyvė.