„Manau, kad vairavimo įgūdžiai suteikia Maliai normalumo jausmą, juk taip daro visi jos draugai. Mano vaikai turi išmokti gyventi šiame pasaulyje kaip normalūs žmonės“, - per interviu, kuris pasirodys balandžio 9 dieną, sakė M. Obama.

Anot M. Obamos pasakojimo, 16 metų Malia kartais pasivažinėja aplink Baltuosius rūmus. Automobilyje vietoje instruktorių sėdi slaptosios tarnybos darbuotojai. Ji neprieštarauja, nes nori, kad jos dukros augtų kaip normalūs žmonės, rašo lenta.ru.

Pačiai Michelle specialieji agentai sėsti už vairo neleidžia. Jungtinių Valstijų pirmoji ponia prisipažino automobilio nevairavusi 7 – 8 metus ir yra primiršusi vairavimo įgūdžius. Kai Malia jos paklausė, kaip pastatyti automobilį viešoje vietoje, motina negalėjo jai patarti.

Barackas ir Michelle yra susituokę nuo 1992 metų ir augina dvi dukteris. Abi merginos aktyviai sportuoja, lanko šokius ir muzikos pamokas. Malia žaidžia futbolą, o Sasha teikia pirmenybę gimnastikai. Vašingtone jos lanko privačią mokyklą „Sidwell Friends School“, kurią taip pat lankė Billo Clintono, Richardo Nixono ir Theodore`o Roosevelto vaikai.

2014 metų gruodžio 10 dieną dalyvaudamas humoristinėje laidoje „The Colbert Report“, JAV prezidentas pasakojo, kad jo žmona Michelle, taip pat dukterys Malia ir Sasha, kartais pasišaipo iš jo dėl atlėpusių ausų ir nuobodžių oficialių kostiumų.