Remiantis šaltinio duomenimis, sraigtasparnis leisdamasis kliudė kelio ženklą – buvo nuplėštas galinis sraigtas. Tai matyti įvykio vietoje padarytose nuotraukose.


Belojarsko atominės elektrinės Informacijos ir viešųjų ryšių valdymo skyriaus vadovas Andrejus Jašinas pranešė, kad incidento metu sraigtasparnyje D. Medvedevo nebuvo, ir nurodė visais klausimais kreiptis į kariuomenę.

„Nežinau, kas leidosi tame sraigtasparnyje“, – pridūrė jis.

„The Moscow Times“ rašo, kad iš Belojarsko atominės elektrinės Rusijos saugumo tarybos pirmininko pavaduotojas išvyko kelių transportu, o dėl neplanuoto greitkelio, kuriuo važiavo jo kortežas, uždarymo susidarė didžiulės spūstys.

Zarečnojės miesto, netoli kurio stovi atominė elektrinė, gyventojai papasakojo, kad apgadintas sraigtasparnis dar kovo 4 d. stovėjo priešais ketvirtąjį branduolinės jėgainės energijos bloką. Neaišku, ar jis buvo suremontuotas, ar išgabentas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją