„Oficialiai pasikreipus duoti interviu opoziciniam Rusijos naujienų portalui „Meduza“, netikėtai mano interviu buvo patalpintas baltarusių propagandistų kanale su visais vaitkinio naratyvo padailinimas.

Ką galiu pasakyti, kad tai yra įvertinimas, nes panašu, kad propagandistams neramu dėl stiprios ir saugios valstybės, už kurią kaip niekada turime būti pasirengę kovoti. Dėl interviu turinio esu ramus, bet patekti į tokį kanalą – nuoširdžiai nemalonu.

Iš mano pusės patarimas visiems kolegoms – labai atsakingai įsivertinkite, ar verta komentuoti net ir „opoziciniams“ kanalams“, - socialiniame tinkle trečiadienio vakare parašė G. Jeglinskas.

Tuo metu Delfi.ru redakcijai susisiekus su „Meduzos“ vyriausiuoju redaktoriumi Ivanu Kolpakovu, šis „Delfi“ oficialiai ir aiškiai patvirtino, kad G. Jeglinsko minimas laiškas nieko bendro su „Meduza“ neturi, nes visi „Meduzos“ žurnalistų laiškai siunčiami iš „Meduzos“ serverių, o G. Jeglinsko viešai įkeltas laiškas iš pirmo žvilgsnio atrodo pokštas. Be to, esą gerai matosi, kad profesionalus žurnalistas taip laiško nerašytų.

G. Jeglinskas yra vienas iš 8 kandidatų, siekiančių Lietuvos prezidento posto. Jį iškėlė Demokratų sąjunga „Vardan Lietuvos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)