„Žodžiu, kažkam jau neatlaikė nervai ir tą žiedinę sankryžą naktį truputį pataisė. Matyt, negalėjo posūkio padaryti – tai nepatingėjo padirbėti ir perkėlė krūvą savivaldybės paliktų šiukšlių į šonus, kad netrukdytų žmonėms.

Beje, kai prieš kokią savaitę tenai važiavau, tai jau želdinių plotai buvo išvažinėti kiaurai. Vieta, kur kamščių kadaise nematydavau, dabar užsikimušusi būna beveik visą dieną.

Deja, nuotraukos labai sunkiai perteikia tą vaizdą – kol nepamatai gyvai, sunku suprasti, kad tenai realiai net su lengvąja mašina važiuojant, jau reikia pastangų.

Ši nepravažiuojama žiedinė sankryža buvo sukurta, dirbtinai susiaurinant dviejų keturių juostų gatvių (Naugarduko ir Vytenio) sankryžą iki to lygio, kad susikirtime gavosi dvi siauros vienjuostės gatvės, padarytos taip, kad netgi be jokio žiedo tenai sunku pravažiuoti. Padarius žiedą, bet kokiam ilgesniam transportui pasidarė įmanoma važiuoti nebent tiesiai,“ – feisbuke rašė Ričardas Savukynas.

Šiuo metu Naujamiestyje vykdomi gatvių rekonstrukcijos darbai. Ši žiedinė sankryža taip pat buvo suformuota siaurinant gatves.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)