Tinklalaidės „Patrulio bazė“ pašnekovas Stingeris teigė, jog minų Ukrainoje itin daug. Ir paprasti užtaisai palikti netikėtoje vietoje iš rikiuotės išveda net ne po vieną karį.

„Nežinau net kaip pasakyti. Mes juokiamės, kad kaip akmenų ant gatvės prisėta. Ten yra tokių vietų, kur nėra nieko. Bet taip pat yra tokių vietų, į kurias įėjus, tu nebeišeisi. Fiziškai tu to nepadarysi, nes kažkuris vis tiek užlips. <...>

Užtaisai visokie, jie daro viską. Nesu ekspertas to, bet rusai tikrai turi gerų specialistų, tikrai gerai moka minuoti. Ir priminuota tiek, kad darbo yra.

Paskutinis atvejis, aš jau buvau išvykęs, bet mūsų grupės 11 karių sužeistų iš karto buvo. Kiek žinau, visiems pagrindinis sužeidimas yra kojos.

Vienu metu 11 karių kažkur užėjo ir visi gavo per kojas. Užtaisai galbūt nedideli, bet iš rikiuotės išveda ilgam“, – naujausiame „Locked N’ Loaded“ kuriamos tinklalaidės „Patrulio bazė“ pasakojo Stingeris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją