Pirmam šią žinią paskelbusiam naujienų portalui lrytas.lt informaciją patvirtino ir Užsienio reikalų ministerija (URM).

Komentarą URM atsiuntė ir Delfi.

„Apgailestaujame, tačiau gerbdami nukentėjusiojo artimųjų privatumą, daugiau detalių atskleisti neturime galimybių“, – rašoma ministerijos komentare.

Tap pat pažymima, kad naujos informacijos dėl šio įvykio nėra.

„Oficialius užsienio valstybių pranešimus apie užsienyje mirusius Lietuvos piliečius Lietuvos atstovybės perduoda Lietuvos policijai, kuri, savo ruožtu, informuoja artimuosius.

Užsienio reikalų ministerija visiems keliauti į užsienio valstybes planuojantiems Lietuvos piliečiams rekomenduoja į mobiliuosius telefonus atsisiųsti programėlę „Keliauk saugiai“, sekti kelionių rekomendacijas ir registruoti savo kelionę. Krizinių situacijų atvejais, Užsienio reikalų ministerija programėlės turėtojams gali siųsti tiesioginius pranešimus. Visą programėlėje esančią informaciją galima pasiekti ir be internetinio ryšio“, – priduriama URM komentare.

Naujienų portalo lrytas.lt duomenimis, vyras žuvo tautiečių pamėgtoje saloje nukritęs nuo uolos, įsirenginėjant namą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją