Tačiau pastebima, jog prasilenkiant nesilaikoma saugių atstumų, taip pat dažnu atveju nedėvimos veido kaukės.

Poilsiautojus suklusti ir išsitraukti kaukes visgi privertė patruliuojantis policijos ekipažas.

„Stebime viešąsias erdves, kad nesibūriuotų žmonės, dėvėtų kaukes ir laikytųsi saugių atstumų“, - sakė pakalbintas policijos ekipažas.

Pirmosios Melnragės paplūdimyje matyti kelio ženklai bei galimos užkardos, jei staiga žmonės pradėtų pernelyg plūsti į šio paplūdimio automobilių stovėjimo aikštelę.

Visgi pajūryje kol kas labai didelio žmonių antplūdžio, koks buvo antrąją Kalėdų dieną, nėra. Galimai žmonės sureagavo į valdžios ir medikų raginimus nesibūriuoti viešose vietose.

Drąsesnieji vaikštinėja pajūrio pakrante, kiti vaikšto šalia paplūdimio kopų praėjusią vasarą įrengtame Melnragės parke, treti lenda į miško gilumą, kur mažiau žmonių ir vaizdelis ne ką prastesnis – medžių šakos baltos, nuklotos sniegu ir šerkšnu. Nedideliu sluoksniu sniego pasidengusi ir miško paklotė. Klaipėdiečiams, kur žiemos metu dažni lietūs ir vėjai, toks vaizdelis ne itin įprastas.

Neatmetama galimybė, kad sausio 2 ar 3 dieną noras aplankyti paplūdimį gali būti didesnis ir tuomet policijos ekipažams darbo bus kur kas daugiau.