Kriminaliniu Rusijos autoritetu, aukščiausią statusą nusikaltėlių hierarchijoje turinčiu vadinamu įteisintu vagimi „Saša Kurara“ prisistatęs tatuiruotas vyras atvirai niekino „Wagner“ savininką ir įkūrėją.

Kreipdamasis į nuteistuosius jis pasakojo kalėjęs kartu su J. Prigožinu bei atskleidė itin pikantiškų detalių apie šį oligarchą.

Nors šie vaizdo įrašai internete pasirodė gana seniai, į juos ilgą laiką tiesiog niekas nekreipė dėmesio. Ir tai suprantama, nes visuomenėje paisyti kalinių subkultūros nėra nei priimtina, nei aktualu.

Esama ir pagrįstų abejonių, ar J. Prigožiną nuskriaustuoju pavadinęs kriminalinio pasaulio atstovas „Saša Kurara“ iš viso galėjo su juo kartu susidurti kalėjime, nes šis žmogus – gerokai jaunesnis už liūdnai pagarsėjusį oligarchą. O šis už grotų pateko būdamas pakankamai jauno amžiaus.

Rusijos opozicijos atstovas Genadijus Gudkovas pastebi, kad J. Prigožinas galėjo užsitraukti ir paties Vladimiro Putino nemalonę, todėl nuspręsta jį viešai pažeminti. Šią prielaidą tik sustiprina iš pirmo žvilgsnio nereikšminga detalė: Kremliaus atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas oligarchą ir „Wagner“ grupuotės lyderį J. Prigožiną pavadino tiesiog „piliečiu“, o tai reiškia – neturinčių jokių išskirtinių galių ar teisių. Kaip žinia, V. Putino ruporu vadinamas D. Peskovas tokių pareiškimų tikrai nedarė be paties Rusijos prezidento žinios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)