„Vakar Agnė lakstė po Seimo koridorius ir rinko opozicijos parašus dėl ekspertinio vertinimo Civilinės sąjungos įstatymo projektui. Šiandian čia jau LVŽS iniciatyva. Įdomu, o kai valstiečiai liepė Širinskienei vaikščioti pro šonines duris, ana irgi tokia uoli ir pareiginga padėjėja buvo?“, – feisbuke rašė Laisvės frakcijos narys, Seimo Žmogaus teisių komiteto pirmininkas T. V. Raskevičius.

„Ekspertinis vertinimas atliekamas per 10 darbo dienų. Tikiuosi, gaus ko ir prašė - pasakys, kad reikia iš olos išlįst ir apsidairius suvokt, kad už lango XXI amžius“, – pridūrė politikas.

Ketvirtadienį Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) nariai kreipėsi į Seimo valdybą ir Seimo Teisės ir teisėtvarkos komitetą (TTK), prašydami teisiškai įvertinti Civilinės sąjungos įstatymo projektą.

„Akivaizdu, kad naują Civilinės sąjungos įstatymo projektą ruošę Laisvės partijos ir konservatorių atstovai neturi nei reikiamų teisinių žinių, nei kompetencijų. Todėl siekiame tiksliai išsiaiškinti, kaip numatoma reguliuoti iki tol nereguliuotus visuomenės santykius. Ekspertų prašome įvertinti ir išaiškinti visuomenei, kaip gyvensime ateityje, jeigu šis kontraversiškas projektas bus priimtas“, – pranešime cituojama „valstiečių“ frakcijos seniūnė Aušrinė Norkienė.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)