Naujai į pareigas paskirta N. Kudabienė yra žmogiškųjų išteklių ir personalo atrankų bei valdymo ekspertė, praneša Prezidentūra.

Ji yra sukaupusi turiningą 25 metų profesinės veiklos patirtį: 7 metus užsiėmė ekspertine analitine veikla žmogiškųjų išteklių valdymo srityje, 6 metus dėstė aukštojoje mokykloje bei 20 metų vedė šios srities mokymus, taip pat 10 metų kaupė patirtį projektinėje veikloje, yra buvusi įvairių komisijų, darbo grupių narė. N. Kudabienė yra išleidusi knygą mokymosi ir asmeninio tobulėjimo tema.

„Tikiuosi, kad naujos komisijos narės sukaupta ilgametė profesinė ir asmeninė patirtis dalyvaujant atrankose, vertinant karjeros siekiančius darbuotojus, dėstant apie žmogiškuosius išteklius ir jų valdymą prisidės prie atsakingos Pretendentų į teisėjus atrankos komisijos veiklos“, – sakė šalies vadovas.

Naująją komisijos narę prezidentas paskyrė vadovaudamasis Lietuvos Respublikos teismų įstatymu.

N. Kudabienė į Pretendentų į teisėjus atrankos komisijos nario pareigas paskirta po to, kai iš jų savo noru atsistatydino Personalo valdymo profesionalų asociacijos valdybos narė, personalo ekspertė Edita Znutienė.

Atrankos komisija trejiems metams sudaroma iš septynių asmenų. Tris jos narius teisėjus skiria Teisėjų taryba, keturis visuomenės atstovus – prezidentas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)