Naujienų portalui tv3.lt susisiekus su prezidento V. Adamkaus referente Božena Bagonaitienė, ji papasakojo, kad A. Adamkienės būklė išlieka sunki, ji ir toliau gydoma reanimacijoje.

„Galiu pasakyti, kad ponia Alma vis dar yra gydoma reanimacijoje, intensyvios terapijos skyriuje ir jos būklė išlieka sunki“, – sakė prezidento V. Adamkaus referentė.

Pasiteiravus, kaip jaučiasi kadenciją baigęs prezidentas V. Adamkus, apie kurio užsikrėtimą koronavirusu pranešta praėjusią savaitę, trečiadienį, referentė patvirtino, kad jo sveikata gerėja.

O naujienų portalas lrytas.lt praneša, kad V. Adamkui pirmadienį pagaliau buvo leista aplankyti jau beveik prieš savaitę į ligoninę paguldytą žmoną A. Adamkienę.

Delfi primena, kad A. Adamkienė į ligoninę buvo paguldyta ketvirtadienį.

„Ji yra izoliuota, Santariškėse, reabilitacijoje, labai intensyviai prižiūrima“, – „TV3 žinioms“ šeštadienį sakė V. Adamkus.

Jis tada teigė, kad žinios iš medikų nėra optimistiškos, situacija bloga.

„Niekas nesako, kad bus gerai, kovojama, – sakė jis. – Aš esu sukrėstas ir negaliu net galvoti. Nes situacija yra bloga.“

Pats V. Adamkus praėjusią savaitę taip pat susirgo COVID-19 infekcija ir todėl nedalyvavo Vilniaus garbės piliečio paskelbimo ceremonijoje.

Dėl to paties jis negalėjo žmonos palydėti į klinikas. V. Adamkus savo būsenos nesureikšmino.

„Nesvarbu mano sveikata. Svarbu kaip nors ją išgelbėti“, – tada sakė V. Adamkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją