Anot A. Tapino surinktų duomenų, kuriuos jis paskelbė savo „Substack“ kanale, „Švietimo ir mokslo ministrė J. Šiugždinienė iki palikdama tarybą į kišenę įsidėjo 13 816 Kauno miesto žmonių eurų“.

„Jeigu pasitvirtintų, kad tai yra tiesa, tai tuomet, manau, kad čia didelių diskusijų net nebūtų“, – „Žinių radijui“ ketvirtadienio rytą teigė I. Šimonytė.

„Aš tikiuosi, kad ministras ar ministrė pats pasitrauktų“, – akcentavo ji.

A. Tapinas teigia, kad, kadangi savivaldybė atsisako leisti susipažinti su tokiais dokumentais, vienintelis šansas ministrei – pačiai pateikti visas savo ataskaitas ir dokumentus.

Feisbuke A. Tapinas ketvirtadienį kėlė šiuos klausimus.

„Švietimo, mokslo ir sporto ministrė J. Šiugždinienė sėmė kauniečių pinigus ne prasčiau už Visvaldą Matijošaitį. Prieš išeidama į ministeriją ji gavo 13 816 eurų.

Jeigu pasitvirtins mano įtarimai, kad pinigai buvo pervedami be ataskaitų, gal tos ataskaitos ir jas pagrindžiantys dokumentai bus likę pas ministrę ir ji viską pateiks. Gal.

Bet kaip galima pagrįsti, kad per mėnesį tarybos nario veiklai tu išvažinėji, prakalbi telefonu ar nusiperki įmaučių už 800 eurų. Kiekvieną mėnesį“, – rašė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)