„Delfi“ greitu metu prenumeratoriams pristatys dokumentinį filmą apie R. Pakso apkaltą – „Širdžių prezidentas. Apkalta“. Vienas iš asmenų, kuris dokumentiniame filme dalinasi savo prisiminimais, yra A. Paulauskas.

R. Pakso ir A. Paulausko santykius vargu ar būtų galima pavadinti draugiškais. Kuriant dokumentinį filmą „Širdžių prezidentas. Apkalta“ iš R. Pakso bendražygių teko ne kartą girdėti A. Paulausko pavardę, ypač kalbant apie garsiąsias R. Pakso ir A. Paulausko partijų „skyrybas“, kurios pasibaigė R. Pakso pasitraukimu iš premjero posto. Tąkart R. Paksas premjero postą paliko antrą kartą. Po šio dramatiško išėjimo R. Paksas nusprendė kandidatuoti į Lietuvos prezidentus, o jo įvaizdžio formuotojams teko iš vis pareigas paliekančio politiko sukurti lyderio su tvirta ranka įvaizdį.

Anot A. Paulausko, R. Pakso rinkiminėje kampanijoje buvo įdomių dalykų. Vienas iš jų – paskleista melagiena apie bankrutuojantį banką. Interviu metu A. Paulauskas prisimena rinkiminį periodą, trumpą R. Pakso prezidentavimą ir dramatišką apkaltos proceso eigą.

Paksas tiek žadėjo, kad Paulauskas manė, jog šis nesitiki laimėti

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)