Antradienį vietomis sulauksime negausių kritulių, kai kur vis dar laikysis plikledis. Vėjas pūs iš šiaurės, šiaurės vakarų, bus nestiprus. Antroje dienos pusėje bus debesuota su pragiedruliais. Temperatūra daug kur svyruos nuo 2 laipsnio šalčio iki 2 laipsnių šilumos. Aukščiausia temperatūra numatoma prie jūros, čia ji laikysis iki pietų, vėliau pradės kristi.

Trečiadienį kritulių tikimybė jau bus menka, iš šiaurės šalį pasieks labai šaltas oras, todėl naktį temperatūra jau daug kur nukris iki 5–8 laipsnių šalčio, o kai kur šiaurėje ir rytuose net gali nukristi iki 9–10 laipsnių šalčio. Dieną kritulių nenumatoma, vietomis išliks plikledis, o temperatūra svyruos nuo 1 iki 5 laipsnių šalčio.

Ketvirtadienį taip pat nesulauksime kritulių, debesuotumas bus dar mažesnis, naktį susidarys palankios sąlygos temperatūrai kristi dar labiau. Prognozuojamas 6–11 laipsnių šaltis. Labiausiai atšals rytinėje šalies dalyje. Pūs šaltas vėjas, tad temperatūra atrodys dar vėsesnė, nei bus iš tiesų. Temperatūra svyruos nuo 1 iki 5 laipsnių šalčio, bet dėl žvarbaus vėjo atrodys, kad nukrito iki 10 laipsnių šalčio.