„Mes siekiame parodyti kuo daugiau gražių žmonių Lietuvai. Tik pagalvokite – kiek aplinkui yra įvairių modelių, aktorių, dainininkų, į kuriuos mes kiekvieną dieną stengiamės lygiuotis? Tačiau veltui... Kiekvienas esame savaip gražus, kiekvienas turime tokį „savąjį aš“, kurį turime išdrįsti parodyti. Todėl mes ir rodome visiems lietuviams feisbuke, kokių gražių ir išsiskiriančių žmonių mes turime savoje šalyje“, – jų sukurto projekto idėją pristatė vaikinas.

Jo teigimu, savo nuotraukas jam siunčia patys žmonės arba jų draugai ar pažįstami.

„Jeigu nuotrauką atsiunčia ne tas asmuo, kuris yra joje, visada pasitiksliname, ar kitas žmogus davė tam sutikimą. Jei atsakymas – teigiamas, nuotrauka pasidaliname. Turime savas taisykles, kaip atrenkame nuotraukas, kokias jas keliame į puslapį. Tačiau tai absoliučiai nereiškia, kad nusprendžiame kuris žmogus gražus, o kuris ne. Tiesiog pagal kokybę, nuotraukos spalvas sprendžiame, ar ši nuotrauka būtų tinkama, ar ne. Visuomet, jeigu nuotrauka netinkama, prašome atsiųsti kitą ir dažniausiai ją įkeliame“, – kaip atranda gražiausius lietuvius, pasakojo puslapio įkūrėjas.

Tiesa, pripažino Petras, ne visuomet pavyksta gauti teisingą informaciją. Kartais atsiunčiamos užsieniečių nuotraukos ar netinkamai nurodomas užfiksuoto asmens vardas, amžius ar miestas, iš kurio jis kilęs.

„Tačiau kalbame, bendraujame su skaitytojais, aiškinamės ir taisome kitų klaidingą“, – džiaugdamasis tuo, kad projektas „Gražiausi Lietuvoj“sulaukė populiarumo, aiškino vaikinas.