Vyriausios rinkimų komisijos duomenimis, Biržų-Kupiškio rinkimų apygardoje savo valią iš anksto pareiškė 7,86 proc., Zarasų-Visagino - 5,98 proc., Ukmergės - 6,58 proc. rinkėjų.

Šeštadienį vyksta balsavimas namuose. Šeštadienį vyksta balsavimas namuose. Jis rengiamas pagal sudarytą ir patvirtintą apylinkės rinkimų komisijos balsuojančių namuose rinkėjų sąrašą ir vykimo pas rinkėjus grafiką.

Šiuo balsavimo būdu gali pasinaudoti neįgalieji, dėl ligos laikinai nedarbingi rinkėjai, sukakę 70 metų ir vyresni rinkėjai, jeigu jie dėl sveikatos būklės patys negali atvykti rinkimų dieną į rinkimų apylinkę ir jeigu jie pateikė prašymą balsuoti namuose.

Sekmadienį pakartotiniai rinkimai į Seimą vyks vienmandatėse Biržų-Kupiškio Nr. 48 bei Zarasų-Visagino Nr. 52 rinkimų apygardose ir nauji - vienmandatėje Ukmergės rinkimų apygardoje Nr. 61.

Per trijose rinkimų apygardose vyksiančius pakartotinius rinkimus dėl Seimo nario mandato varžysis 37 kandidatai.

Tris Seimo narius trijose rinkimų apygardose turi teisę rinkti 104 tūkst. 765 rinkėjai.

Kandidatus iškėlė 17 partijų. Dar trys politikai išsikėlė savarankiškai.

Daugiausia kandidatų - 14 - yra Ukmergės rinkimų apygardoje, 12 - Zarasų-Visagino ir 11 - Biržų-Kupiškio rinkimų apygardoje.

Pakartotiniai Seimo nario rinkimai Zarasų-Visagino bei Biržų-Kupiškio apygardose rengiami panaikinus praėjusių metų spalį vykusių rinkimų rezultatus dėl nustatytų šiurkščių pažeidimų. Ukmergėje naujas Seimo narys renkamas vietoj netikėtai mirusio šioje apygardoje išrinkto Juliaus Veselkos.

Šeštadienį 1 valandą nakties įsigaliojo rinkimų agitacijos draudimas. Jau negalima agituoti už kandidatus, kurie per sekmadienį trijose apygardose vyksiantį pakartotinį balsavimą sieks patekti į Seimą.