Užtvėrė kelią į namus

Šeštadienį nemenkas medis virto M. Daukšos gatvėje, tiesa, ne pagrindinėje, o šios gatvės viename iš akligatvių. Nuvirtęs medis visiškai užtvėrė kelią žmonėms pasiekti namus.

Tačiau vietiniai ne iš kelmo spirti – patys pašalino nuvirtusį medį nuo važiuojamosios kelio dalies, specialiųjų tarnybų nusprendė negaišinti.

Į Kunionius skubėjo ugniagesiai

O štai kitur pirmojo pranešimo dėl nuvirtusio medžio Bendrasis pagalbos centras sulaukė 14 val. 27 min. Pranešta, kad Josvainių seniūnijos Kunionių kaimo ribose ant kelio užvirtęs medis paralyžiavo automobilių eismą.

Dar viena didelė šaka lūžo miesto Tilto gatvėje. Čia šaka krito ant pėsčiųjų ir dviračių tako, visai šalia autobusų laukimo paviljono (Dimitrijaus Kuprijanovo nuotr.)

Į įvykio vietą pasiųsta Josvainių ugniagesių komanda. Atvykę gelbėtojai medį supjaustė ir patraukė nuo važiuojamosios kelio dalies.

Nulūžo medžio šaka šalia stotelės

Didelė medžio šaka nulūžo miesto Tilto gatvėje. Ji nukrito ant pėsčiųjų ir dviračių tako, visai šalia autobusų stotelės. Laimei, kai lūžo šaka, šalia žmonių nebuvo ir niekas nenukentėjo.

Didelę šaką supjaustys ir išsiveš miesto seniūnijos darbininkai.

Beje, reikėtų pažymėti, kad ši vieta jau darosi probleminė – vien šiemet greta šios stotelės didelės medžio šakos yra nulūžusios ir nukritusios jau kelis kartus. Laimei, ir tuomet niekas nenukentėjo.

Netikėtai iškritęs sniegas pridarė įvairiausių bėdų – šlapio sniego neatlaikę virto medžiai, lūžo jų šakos. Laimei, žmonių aukų išvengta. Padarinius teko šalinti ugniagesiams gelbėtojams ir seniūnijos darbininkams.

Be elektros likusių nebuvo

Bendrovė „Energijos skirstymo operatorius“ „Rinkos aikštę“ informavo, kad savaitgalį Kėdainiuose be elektros nebuvo likęs nė vienas vartotojas.

„Kėdainiuose dėl nepalankių oro sąlygų gedimų nebuvo fiksuojama“, – sakė įmonės atstovė Rasa Juodkienė.