Ji šiose pareigose pakeis dešimt metų dirbusią Renatą Lebedevienę.

„LRT grupė sukuria didžiulius kiekius kokybiško turinio, apie kurį norime pranešti esamai ir potencialiai auditorijai. Iš viso LRT turi septynis žiniasklaidos kanalus, juos norime populiarinti inovatyviomis rinkodaros ir komunikacijos priemonėmis“, – pranešime cituojama LRT generalinė direktorė Monika Garbačiauskaitė-Budrienė.

„Tai padės įgyvendinti prie naujosios LRT komandos prisijungianti Rūta Putnikienė, universali profesionalė, turinti vadovavimo patirties ir valstybinėje, ir privačioje organizacijoje. Tuo pačiu noriu padėkoti Renatai Lebedevienei už sąžiningą ilgametį darbą LRT grupėje ir linkiu sėkmės tolesnėje karjeroje“, – pridūrė LRT vadovė.

Pasak R. Putnikienės, LRT komunikacija yra įdomiausias iššūkis, kurio ji galėjo tikėtis kaip komunikacijos specialistė.

„Efektyvi komunikacija yra svarbi įgyvendinant ambicingus LRT tikslus. Tikiu, kad mano patirtis privačiame ir viešajame sektoriuose padės tokią sukurti“, – teigė naujoji LRT Komunikacijos ir teisių valdymo departamento vadovė.

Iki šiol R. Putnikienė dirbo komunikacijos agentūros „Fabula Hill+Knowlton Strategies“ projektų direktore, anksčiau vadovavo Krašto apsaugos ministerijos Viešųjų ryšių departamentui.