„Paties biudžeto tvirtinimas yra ne vienos dienos procesas, jis truks praktiškai visą lapkričio mėnesį“, – žurnalistams Seime ketvirtadienį sakė G. Landsbergis.

„Derinimas su Vyriausybe dar dabar vyksta. Tai reiškia, kad yra galimybė taisyti biudžetą. Aš negaliu atsakyti, ar Vyriausybė atsižvelgs, į ką atsižvelgs ir taip toliau, (...) bet Vyriausybei yra grąžinamas biudžetas taisyti“, – pridūrė jis.

„Ir kai jau galutinai yra suderinamas biudžetas su Vyriausybe, Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai tikisi, kad partijos nariai palaikys su Vyriausybe galutinai suderintą projektą“, – pabrėžė partijos pirmininkas.

Pasak jo, ir premjerė Ingrida Šimonytė, ir atsakingi ministrai yra pasiruošę kalbėtis ir atsakyti į parlamentarų klausimus dėl biudžeto.

„Tikrai Vyriausybė nėra tvirtovė, kuri turi pačią geriausią, vienintelę, nuomonę. Klausomės, dirbame. Bet tai, kas jau yra po suderinimo, mes tikimės, kad partijos nariai nepradės kurti savo kažkokios darbotvarkės papildomos, nesuderintos su Vyriausybe“, – kalbėjo G. Landsbergis.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją