„Politiko priedermė yra spręsti problemas net ir suprantant, kad visame kelyje reikės labai daug kantrybės, bus niuksų ir iš visų pusių skriejančių kaltinimų. Bus kraujo, dūmų ir aukų. Dėl to nesuprantu, kas tiksliai vyksta konservatorių galvose, kai kolektyviai priimami tokie sprendimai, kuriuos čia visi aptarinėjam“, – trečiadienį feisbuke rašo politikas.

Jis teigia šiandien LRT radijuje išgirdęs, kad politikos kuluaruose konservatoriai svarsto pateikti Seimo nutarimą dėl paleidimo jau ketvirtadienį.

„Žinoma, apie tai nieko nežinau, nes jie rinksis vėliau, tai turbūt, kaip įprasta, sužinosim iš spaudos. Kaip bebūtų, džinas jau paleistas iš butelio ir Gražulis ryt taip pat pateiks nutarimą dėl pirmalaikių rinkimų. Galima bus įvertint, ar jam pavyks Seimą pirmam paleisti“, – teigia jis.

Anot V. Mitalo, nėra teisinga apversti stalą ir išbėgti iš kambario. Jis primena, kad ketvirtadienio plenariniame posėdyje – valstybės tarnybos reforma, o dėmesio reikia daug kam: nuo švietimo iki saugumo situacijos.

„Vakar Seime svarstymą praėjus Civilinės sąjungos projektui dirbame toliau. Ir nors mano skoniui šitos dramos yra daugokai, konservatorių pareiškimus ir sprendimus vertiname rimtai. Manau, nebus čia paprastų išeičių jau dabar. Todėl Laisvės partijoje esame atviri visiems variantams, net ir pirmalaikiams rinkimams, bet tai – paskutinė opcija“, – rašo jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)