Apie tokį incidentą paskelbė Baltarusijos pasieniečiai, pasak jų pranešimo, vyras buvo sulaikytas vasario 15 d., Gardino srityje.

„Tai – Kroatijos pilietis. Jis turėjo dvi kuprines su savo daiktais, tarp kurių buvo peilis ir pinigai. Pats jis sakė, kad jo nelegalios kelionės tikslas – Baltarusija arba Rusija, kur pažeidėjas tikėjosi rasti darbą ir geresnes gyvenimo sąlygas“, – rašoma Baltarusijos pasieniečių puslapyje.

Valstybės sienos apsaugos tarnybos atstovas Giedrius Mišutis pasakojo, kad panašaus incidento išties būta.

„Pas mus fiksuotas valstybės sienos pažeidimas. Tai buvo vasario 14 d., paryčiais, Lazdijų rajone. Ten vienas žmogus pažeidė valstybės sieną“, – pasakojo G. Mišutis.

Tiesa, jis negalėjo patvirtinti, ar kalbama apie tą patį žmogų, kurį mini baltarusiai ir akcentavo, kad būtina nepamiršti priešiškos šalies tarnybų skelbiamą informaciją vertinti skeptiškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)