Pastaruoju metu į viešumą išlenda vis daugiau istorijų apie vaikus, kurie buvo seksualiai išnaudojami, prieš juos buvo smurtaujama. Ir šie vaikai tapo įtakingų žmonių aukomis. Viešinti šią problemą ypatingas vaidmuo tenka žurnalistams.

Paklaustas, ką reiškia būti žurnalistu, rašančiu tokiomis skaudžiomis temomis, D. Sinkevičius neslėpė, kad tenka patirti įvairių išgyvenimų, tačiau svarbiausia, jog laimėtų teisingumas.

„Sudėtingas klausimas ir dar sudėtingesnis atsakymas. Visi esame žmonės, ar žurnalistas, ar pardavėjas. Tos istorijos, kurios pastaruoju metu lenda, jos viena už kitą baisesnės, savyje to negali laikyti, turi mokėti dirbti su savimi, kad tai paliestum, nes negražiai gal pasakysiu, bet tai ne tavo gyvenimas. Tu tik suteiki galimybę žmonėms pamatyti, kas vyksta šalia jų, nes visos tos istorijos, kurios liečia vaikus, jos yra slaptos, jei taip atvirai pasakyti“, – pasakojo D. Sinkevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)