Klaipėdiečiai socialiniuose tinkluose dalijasi video įrašais ir nuotraukomis, kaip jų automobiliai gatvėse tiesiog plaukia.

„Plaukiam. Reikia valties, kad išlipti stotelėje“, – pasidalijusi vaizdo įrašu, kur viena iš trijų pagrindinių Klaipėdos gatvių – Taikos prospekte – tiesiog užlieta vandens ir išlipti iš autobuso stotelėje – neįmanoma kalbėjo klaipėdietė Laila.

Automobiliai šia gatve nevažiuoja, o jau beveik plaukia.

Kai kurie internautai talpino internete vaizdus ir juokavo, kad tai – nemokama Klaipėdos automobilių plovykla.

„Pravažiuoji šia atkarpa ir automobilis nemokamai išplautas“, – šaipėsi klaipėdiečiai.

Kiti ragino nesijuokti ir atkirto: „Kaip linksma, mokesčius mokam, o čia va prašom, kaip prižiūrimas miestas.... nu svarbu šviesaforų netrūksta.“

Daugiausia nerimo prakiuręs lietumi dangus sukėlė Debreceno gatvės 96 namo gyventojams – jų automobiliai apsemti daugiau nei iki pusės, vanduo sunkėsį į automobilių salonus.

„Absurdas! Taip gyvename jau daugelį metų: tik gausesnis lietus ir skęsta mūsų automobiliai. Negi per daugelį metų niekaip neįmanoma išspęsti šios problemos? Valdžia vis po potvynių renkasi į posėdžius, kalba, diskutuoja, o kur konkretūs veiksmai? Kodėl vėl niokojamas mūsų turtas? Negi tai neišsprendžiama problema?“, – kalbėdami su žurnalistais retoriškai klausė Debreceno gatvės 96 namo gyventojai.

Ir tuoj pat pridūrė: „Gal geriau pradėtų dirbti, o ne vien nekalbėtų ir posėdžiautų. Tikrai jau ima pyktis – pavargome nuo pažadų, norime ramiai gyventi, kad nereikėtų kaskart naktimis per lietų bristi iki pusės po vandenį ir kieme gelbėti skęstantį savo automobilį.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)