„Tikriausiai kandidatuosiu“, - BNS sakė K. Brazauskienė. Tačiau ji sakė dar nenusprendusi, kurioje iš trijų vienmandačių apygardų keltų kandidatūrą.

Pasak K. Brazauskienės, tą spręs partijos taryba, taip pat ji turės patvirtinti ir kandidatūras į likusias apygardas, jei jas bus nuspręsta kelti.

K. Brazauskienė bei jos partija dalyvavo rinkimuose į Seimą šį rudenį, tačiau nesėkmingai. Daugiamandatėje apygardoje partija gavo 0,32 proc. rinkėjų balsų, iš viso jai savo balsą atidavė per 4,3 tūkst. rinkėjų.

A. M. Brazausko gimtame krašte Kaišiadorių-Elektrėnų apygardoje savo kandidatūrą kėlusi K. Brazauskienė 2,78 proc. balsų, iš viso apygardoje už ją balsavo 564 rinkėjai. Čia į Seimą buvo išrinktas socialdemokratas Bronius Bradauskas.

Seimo rinkimai kitų metų kovo 3 dieną vyks Ukmergės, Zarasų-Visagino bei Biržų-Kupiškio apygardose. Ukmergėje nauji rinkimais vyks mirus čia išrinktam partijos „Tvarka ir teisingumas“ atstovui Juliui Veselkai, kitose dviejose apygardose pakartotiniai rinkimais vyks panaikinus spalio mėnesio rinkimų rezultatus.