Šiemet į mugę kviečia ir įspūdinga, daugiau nei dviejų metrų aukščio Šv. Kazimiero medžio skulptūra, kurią išdrožė tautodailininkas Vytautas Aputis.

Skaičiuojama, kad šiemet mugėje dalyvauja apie 1000 tautodailininkų ir ūkininkų. Laukiama ne tik Lietuvos, bet ir prekybininkų iš Skandinavijos šalių, Šveicarijos, Latvijos, Estijos, Vengrijos, Ukrainos, Baltarusijos ir kitų šalių.

Visas tris mugės dienas Kauno savivaldybės esančioje scenoje koncertuos gerai žinomi ansambliai, tokie kaip „Jonis“, „Svirbė“, „Jovaras“, „Svaja“, Pivašiūnų, Daumantų muzikantai, kiti gerai žinomi atlikėjai.

Laisvės alėjoje nuo centrinio pašto iki Vasario 16-osios gatvės įsikūrė tautodailininkai, prie Įgulos bažnyčios - medžio drožėjai ir amatininkai, neįgaliesiems prekybos vietos skirtos nuo Soboro iki A. Mickevičiaus gatvės, vaikų ir jaunimo renginiai vyksta Rotušės aikštėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)